Annapannapuff

Status 12 dagar efter operation
(null)

Magen fungerar bättre och jag mår inte illa längre. Allt smakar gott igen, men jag äter hellre lättare mat (fisk och grönsaker) än tung mat (kött och pasta). Trots att operationssåret fortfarande känns kan jag använda vissa bukmuskler tex när jag reser mig och även luta mig framåt utan extrem smärta. 
Ryggen känns, det är ländryggen och sätesmusklerna.
Sömn/vila. Sömnen är (för tillfället?) SÅ mycket bättre, även om jag fortfarande sover i kortare perioder. 
Rörelse: Nu sitter AppleWatchen på vänster handled igen och påminner mig om stretching var 30:e minut all vaken tid. I övrigt satsar jag på att röra på mig ordentligt 3 gånger per dygn, oftast i form av promenader. I går satt jag på träningscykeln för första gången i 10 minuter! Ombyte förnöjer och skönt att ta till om vädret är hemskt. 
Smärta: Jag använder nu smärtstillande vid behov i stället för i förebyggande syfte, förutom på natten. De anstränga sätesmusklerna kämpar jag med att stretcha ordentligt och samma sak med ländryggssmärtan som kommer under/efter promenader. 

Min vardag består just nu av att stretcha, vila, röra på mig med moderation, se till att smärtan är hanterbar, dricka ordentligt och äta regelbundet. Igår gick jag längsts promenaden hittills, nästan en kilometer! 


#1 - Min Lilla Kokvrå

Skönt att det går åt rätt håll!! Heja dej1

Svar: Oftast i alla fall...:)! Tack för att du tittar in och hejar på mig!
Annapannapuff

#2 - Anonym

Skönt att det går på rätt håll. Du är stark ❤️.
Sv. Jag håller med dig att värmen får komma precis när som. Ha en fin kväll
Kramar
Lene

#3 - Anonym

Skönt att det går på rätt håll. Du är stark ❤️.
Sv. Jag håller med dig att värmen får komma precis när som. Ha en fin kväll
Kramar
Lene

Svar: ❤️
Annapannapuff