Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Världens vackraste båtklubb?

Publicerad 2019-05-24 08:00:01 i allmänt, fotografering,

Jag tycker att Tjust skärgård är Sveriges vackraste och frågan är om inte vår båtklubb, Strömmens Båtklubb, är världens vackraste! Min familj har varit medlemmar sedan 1979, så jag har nog varit lite lätt hemmablind. Det är först nu, när vi letar båtplats norrut, närmare Stockholm, som jag ser platsen med nya ögon. Jag passar på att dokumentera allt det vackra just i år, för det här kan vara vår sista båtsäsong här i Blankaviken, Blankaholm
(null)
(null)
(null)
På de här bryggorna har jag tillbringat otaliga timmar, lekandes, fiskandes och badandes. 

(null)
Det var i den här havsviken jag lärde mig segla, klubben hade seglarläger här när jag var liten. 

(null)
(null)
Här i klubbhuset har vi haft många fester under årens lopp både klubbfesrwr och privata tillställningar. Här har vi firat flera av pappas jämna födelsedagar (han fyller i juli) och så vår egen bröllopsfest för snart 7 år sedan. Under altanen har det alltid legat segeljollar, just nu optimister som tillhör klubben. Jag hade en egen optimistjolle när jag var liten, men har seglat de här tillsammans med barnen och även själv, för att visa hur grym jag fortfarande är:)! 

(null)
Svårslagen vy. 
(null)
Temperaturen i havet? 15 grader, så det blev inget dopp den här gången. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela