Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 18 2019

Publicerad 2019-05-05 17:00:55 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ Vilken vecka, det har verkligen hänt mycket med mig från förra söndagen till idag! Visst är jag stundtals frustrerad över att det går långsamt och ibland ledsen över att det gör ont, men jag är också otroligt tacksam över att vara opererad och över att det blir bättre hela tiden. 
☀️ Vädret, vad hände här? I påskhelgen hade vi 22 grader och sol, i torsdags kväll (den 2/5) föll det snö på kvällen! Aprilväder i all ära, men nu är det faktiskt maj - skäms och släpp fram värmen! 
☀️ För att fira valborgsmässoafton köpte jag vår favorit, limecheesecake med dinkelbotten, på Gateauför det tyckte jag vi alla var värda.  (null)

☀️ Sonen klarade teoriprovet och har nu moppekörkort, så nu körs det moped på all ledig tid! Han är själaglad och väldigt pigg på att göra ärenden, så jag har faktiskt lite nytta av honom:). 
☀️ Besöken har varit många, jag har fått en mängd tidningar, böcker, godis, choklad och vackra blommor. I fredags kom ett blombud från mitt ena jobb, så himla omtänksamt❤️! 
☀️ Våren fortsätter framåt, trots blygsamma temperaturer utomhus. Hägg kan man hitta utslagen och syrenknopparna är gigantiska! 
☀️ Fontänen på vår lilla innergård är äntligen på plats, ett härligt vårtecken! 
(null)

☀️ Jordgubbsmannen är tillbaka! Vi har ett stånd där det säljs jordgubbar (och ibland även hallon/blåbär/svamp) nere vid spårvagnen och i år slog han alla rekord och dök upp i slutet av april. 
☀️ Mamma och pappa kom för att hålla mig sällskap några dagar, nu när maken är tillbaka på jobbet igen. Visst klarar jag mig själv, men sällskap var och är både tryggt och trevligt. 
☀️ Igår var det danstävling här på hemmaplan och jag var där en stund! Faktiskt två stunder:), med vila hemma emellan. Så värt det, jag älskar danstävlingar! 
(null)
Min egen dansprinsessa❤️
☀️ Veckan är snart slut och jag ser verkligen fram emot en ny, nu när jag faktiskt har lite ork och energi och smärtan (oftast) är under kontroll. Stretching av ländryggen och flera små promenader varje dag, är det som står på schemat närmaste tiden. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela