Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 20 2019

Publicerad 2019-05-20 09:00:27 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ Äntligen, en vecka där formkurvan pekat uppåt! Det har nu gått tre veckor sedan operationen och promenaderna blir längre och också något snabbare. Visst finns det fortfarande svackor, men de är både grundare och färre.
☀️ Jag och min fina, fd kollega Lisa var på ett frukostevent hos Caroline Svedbom. Vi fick frukost och blev samtidigt visade hennes nya sommarkollektionen Island Treasure. Så mycket fint, jag som älskar snäckor❤️! Dessutom hade hon en sample sale (äldre smycken som reades ut) och så fick vi varsin fantastisk goodie bag:
(null)
Bild från Caroline Svedbom.com. Min powerbank var bra mycket snyggare än den på bilden:) och i den lilla asken fick just jag ett par små örhängen, sk mini studs, med röda stenar.

☀️ I helgen var vi på dansuppvisning! Dotterns dansskola anordnar en elevshow i slutet av varje termin och jag älskar dem! Det är alltid roligt att få se andra barn och ungdomar (och några vuxna!) dansa. Vi fick bland annat se tiodans, contemporary, balett, showdans, Fortnite-dans, burlesk och hip hop. Jag tycker också att det är härligt att få se mitt favoritpar dansa utan någonting av den stress och press som alltid finns på tävlingar! 
(null)
Här är de i en vals, helt själva på scenen❤️. 
☀️ I tisdags var det semifinal 1 och i torsdags semifinal 2, veckan har till stor del bestått av Eurovision:). I går var det dags för finalen och vi bänkade oss framför festligheterna och gav inte upp förrän vinnaren, Nederländerna, var korad. 
☀️ I går, söndag, blir det en trip ner till Småland, båten är sjösatt men måste mastas på och flyttas till rätt brygga. Jag var lite orolig för alla timmarna i bilen, men ville så mycket hellre följa med än stanna hemma ensam. Edit: Det gick över förväntan! Vi tog fler, kortare pauser och jag lyckades somna en stund! Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela