Annapannapuff

Veckan som gått, v 21 2019
☀️ Nu är båten renoverad, sjösatt, påmastad och ligger på sin rätta plats. Förra året blev det ingen båtsemester alls, så jag hoppas verkligen på en bättre säsong i år. 
(null)

☀️ Det har nu gått 4 veckor efter operationen och det innebär att jag får bada och basta om jag vill. 
☀️ Sommar! I onsdags var det plötsligt 27 grader här i Stockholm och tänk vad mycket energi och lycka en riktigt varm sommardag kan ge! 
☀️ I torsdag var jag på en reunion för alla som arbetat på hemodialysen, Karolinska sjukhuset. Vilken throw back! Jag hade inte vågat tackat ja till den efterföljande middagen, men hängde spontant med på den också. Det blev ingen sen kväll, men vi hann skratta gott åt en massa gamla minnen och skapa några nya - jag gick till exempel hem med rödvin över hela min ljusa kavaj! (Allt gick bort i tvätten och en stackars fd kollega kunde andas ut)
☀️ Jag har haft jeans på mig för första gången efter operationen! Jeans är ju stommen i min garderob, så det är stort steg:). 
☀️ I fredags var jag på stan alldeles själv, jag var på BH-jakt. Uppdraget lyckades och Twilfit hade inte bara fantastisk service i butik och provrum, utan dessutom 25 % rabatt på hela sortimentet för medlemmar! En liten korg blev det också, Lindex låg precis bredvid: 
(null)

☀️ I går var det grillafton hos min syster. Det är verkligen något visst med grillat när det är sommar! Visst, det var inte speciellt varmt ute just igår, men den som grillade slapp stå ensam ute i tjock jacka. Det grillades majskycklinglårfiléer, fläskfilé, halloumi och sparris. 
(null)

☀️ Mors dag. Min mamma fick nöja sig med att firas på avstånd, jag hade postat en liten present. Själv blev jag uppvaktad av mina barn redan på morgonen. Jag fick en fantastisk bricka på sängen, pyntad med syrener och med kaffe, bakelse och en lyx-smörgås med salami och brie. I kväll ska vi gå ut och äta och jag har fått välja restaurang. Jag valde Taverna Brillo, för deras pizza med tryffel är tydligen sagolik😊! 
☀️ Sjävklart har vi också utnyttjat vår medborgerliga rättighet och röstat i EU-valet. Vi gick tillsammans till vår vallokal, lite stort eftersom det var min dotters första val!