Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, vecka 22 2019

Publicerad 2019-06-02 21:00:00 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ På dagarna känner jag mig frisk, nätterna är det värre med. Jag kämpar vidare med olika tabletter och diverse biverkningar. 
☀️ Onsdag - dagen då allt hände och allt gick fel förtjänar ett eget inlägg. Stay tuned. 
(null)

☀️ Torsdag = ledig dag. Vi tog en trip till Täby Centrum, men det blev lite av en besvikelse eftersom jag kan fortfarande inte strosa runt och shoppa speciellt länge:(.  
☀️ Fredag och dans-SM i Gävle dag 1, standard. En fartfylld dag med Sveriges danselit och Babsan. Ett minus var dock Gavlerinkens kafeteria, som i lunchväg serverade varmkorv och smörgåsar, det är ingen mat för mästare! 
(null)

☀️ Lördag och dans-SM dag 2, latin. Vilken skillnad på mängden publik, det var verkligen massor jämfört med gårdagen! Tobias Karlsson var dagens konferencier. Hittills har bilåkandet gått jättebra, men bilresan hem till Stockholm efter tävlingen var hemsk, det kändes som om jag skulle gå av på mitten:(. Vi gick en kvällspromenad lite senare, något som gjorde hela mig mer avslappnad. 
(null)

☀️ Söndag och vilodag. Tänk att man kan bli så trött av lite dans och mycket bilåkning:)! Jag orkade med nöd och näppe med min träning idag, vi har verkligen mest slöat. 
☀️ I morgon börjar min sista veckan som heltidssjukskriven. Som det känns nu kommer det gå jättebra att börja jobba igen (jag börjar lite lagom försiktigt med 50 %), bara jag kan styra arbetstiden något efter nattsömnen.
☀️Sommaren har långsamt smygit sig på och nu i veckan stundar "Afrika-värme", enligt Aftonbladet. Hurra! 
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela