Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Vi firar - inte riktigt än:(

Publicerad 2019-05-10 14:00:26 i allmänt,

(null)
Finaste flaskan står kvar på kylning. Visst ser den lite ledsen ut:(?! 

Planen var att fira stort ungefär nu, eftersom:
- operationen är över och gick bra. (Och jag behöver inte så starka smärtstillande tabletter längre, dvs kan dricka alkohol)
- jag har tagit min sista Fragminspruta! Fragmin är ett blodförtunnande medel, som jag tvingats ta varje dag i 10 dagar efter operationen, subkutant (under huden) i låret. Den gör så ont! Och hur erfaren sjuksköterska jag än är det tufft att sticka sig själv. 
- vi har bokat sommarens biljetter till Spanien! Åh, vad jag längtar! 

Men firandet får anstå lite, allt tar längre än vad jag tänkt mig:(. Positivt är att operationssåret läker bra, jag tog bort förbandet igår. Jag är också mycket mer rörlig och kan till exempel vända mig i sängen och göra alla stretchövningar i mitt träningsprogram. Men, jag har problem med att gå och framför allt med att stå stilla och det har förvärrats de senaste dagar. Jag har varit i kontakt med sjukhuset och sjukgymnasten säger att det är ischiasnerven som bråkar med mig. Det gör ont på baksidan av vänster ben, mest från knävecket och ned i foten, ibland från höften och ner. Det släpper när jag sätter mig ned, men knävecket känns svullet, fast inget syns. Det bästa sättet att bli av med smärtan är att stretcha sätesmuskeln, oftare än jag gör nu. Puh! Så, från att vara på väg framåt med fart, så har jag nu fått backa lite och tar mig fram med smärta, igen:(. 

Nog med självömkan, i morgon är en annan dag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela