Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

6 månader efter operation

Publicerad 2019-11-11 14:00:23 i allmänt, träning,

Nu har det gått 6 månader sedan min diskbråcksoperation, helt galet vad tiden går! Jag kan faktiskt nte längre framkalla minnet av smärtan (undantaget ischiasnerven som gör sig påmind ibland), som var så central i mitt liv och jag går inte runt med värktabletter i handväskan nu. Orken är tillbaka, den största skillnaden märks på vardagskvällar, jag är mig själv igen! Däremot hänger känslan av att inte orka kvar. Jag är mer hemmatam än innan sjukskrivningen och operationen och tackar oftare nej till saker på kvällstid, utan att fundera på varför. Så fysiskt har jag fattat att jag är frisk, men inte psykiskt?! 
(null)

Träningsmässigt gick det riktigt bra fram till benmärgsödemet och stressfrakturen i höger fot, efter det har det varit riktigt trögt att komma igång igen. Dels är jag rädd för att få ett nytt benmärgsödem, det gör så j**la ont! Dels är jag trött på att börja om från absoluta början - igen! Vilken gång i ordningen jag skrapar ihop bitarna av mig själv och börjar från botten vet jag inte längre, jag har tappat räkningen. Samtidigt har jag inget val, det vet jag. Jag måste träna, för att stärka ryggen och jag måste stretcha regelbundet eftersom operationen kräver det. Sen mår jag bättre, både psykiskt och fysiskt, av att träna och även sömnen blir påverkas positivt. Så, skälen att träna är många, men motivationen finns inte just nu, utan jag kör på ren vilja. Det kommer ändras, jag vet och DIT längtar jag! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela