Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Hello from London!

Publicerad 2019-12-01 00:00:51 i jul, resor,

När vi lämnade ett kallt och snöigt Stockholm igår, trodde jag att London skulle bjuda på något varmare väder. Visst, det är över nollan här, men det är precis. Det blåser kallt och jag har letat mössa hela dagen, utan att hitta någon som duger. Men vad gör väl det när jag är i en av mina favoritstäder!? Och vi har ett Starbucks-café i hotell-lobbyn❤️! 

När jag tog min resväska från bagagebandet igår kväll hängde en blus utanför - dragkedjan hade precis börjat ge vika. Väskan höll ihop, men bara nätt och jämt - när jag drog tag i den, sprack den upp helt och katastrofen var ett faktum. Visst är jag jättetacksam att väskan höll ihop hela resan och kom fram med allt i, men plötsligt stod en ny resväska högst på agendan. Min mamma skickade med mig pengar eftersom jag snart fyller år och bad mig köpa en födelsedagspresent till mig själv i London. Som av en händelse valde jag idag att köpa en ny resväska på varuhuset Debenhams, i färgen Flamingo: 
(null)

London är otroligt vackert dekorerat och julpyntat, men efter idag så börjar jag tvivla på det kloka i att åka hit just i december. På tunnelbanan var det så fullt att man bara kom ombord på var tredje tåg. På Oxford Street fick vi köa sig fram på trottoaren. På Harrods kom vi inte ens in i the Food Court:(, det var helt enkelt för trångt. Som tur var ligger Ladureés café lite avsides så där kunde vi vila benen och fika: 
(null)
Förstärkt eftermiddagsfika.
(null)
En jättemysig oas i ena hörnet av Harrods.

Tyvärr började vi dagen lite väl tidigt, för när det väl hade blivit mörkt, satt vi i en taxi på väg tillbaka till hotellet, min plan var ju att fotografera julbelysningen! Här är i alla fall Harrods i eftermiddagssol:
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela