Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Juligheter

Publicerad 2019-11-07 15:00:39 i jul,

(null)

Jag längtar efter: 
- Första advent, så att vi kan sätta upp stjärnor och ljusstakar i fönstren! Och plocka fram min älskade ljusslinga med snögubbar, som brukar hänga i köket. 
- Mina jultröjor och julörhängen. I december ska de luftas, allihopa. 
- Julmusiken. Sam Smiths version av "Have yourself a merry little Christmas", Amanda Jenssens "Another Christmas", "Koppången" med Malena Ernman och så "OHelga natt" med Rickard Söderberg tröttnar jag inte på i första taget. 
- Dofterna. Nybakade pepparkakor, nejlikeapelsiner, varm glögg och halvbränd lackstång. 
Pysslet. Nu för tiden är mina barnen så värst intresserade av att vara med och pyssla, men jag har inget emot att sitta själv och pynta glöggflaskor eller slå in julklappar. 
Julgodis. Mitt absoluta favorit jul-nöje! Här är barnen gärna med:). Till första omgången av julklappspelet ska allt vara färdigt och dukas upp på fina fat: 
(null)

- Julkalendern. Jag är ytterst skeptiskt till årets julkalender, "Panik i tomteverkstan". Kommer jag orka med Pernilla Wahhrens skrikiga röst i 24 dagar? Samtidigt är det så mysigt att titta på just julkalendern varje dag, det blir en mysig stund där alla kan vara med (fast oftast är det bara jag och maken😊). 
- Min adventskalender från Glossybox. Barnen och maken får presentkalendrar och jag får återigen börja dagen med att öppna små, fina paket med beautyprodukter 24 dagar i december. Hurra! 
(null)

November är lång, mörk och kall, men tänk - om bara 24 dagar är det första advent! 
Kommentarer

Postat av: Lisa

Publicerad 2019-11-07 15:29:15

Längtar också till att få börja julpynta Något jag är helt galen i är julkulor men vi kan inte ha gran eftersom vi har katter :)

Svar: Vi har 3 katter och gran. Stabil gran, kulor i plast och så inget pynt längst ner, så löser vi det:).
Annapannapuff

Postat av: birgitmaria

Publicerad 2019-11-09 09:45:19

Vilken trevlig blogg! Hit kommer jag tillbaka :-)
Jag längtar oxå till jul. Men vi har "julförbud" till efter min dotter fyllt år i mitten av november.

Svar: Jag fuskar aldrig, längtar bara mer än vanligt i år. Tidigare var jag rätt strikt, adventspynt var ok, men inga tomtar före min egen födelsedag, 9/12, men jag är mindre noga idag:)! Välkommen tillbaka!
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela