Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

På jäsning

Publicerad 2019-11-04 16:00:52 i dryck&mat, jul,

Glöggen är satt och har nu puttrat i en vecka. Första veckan är bäst, då luktar kryddorna som mest, redan hallen möts vi av  en blandning av kanel, kardemumma, kryddnejlika och ingefära. Om två veckor ska glöggen silas och hällas upp på flaskor, för att ytterligare 1 vecka senare vara klar att dricka, när värsta bottensatsen har lagt sig. 
(null)
 I en blå och en rosa plasthink, under plastfolie, är julen på väg! 

Vi dricker glögg redan nu, som tur är finns det några flaskor kvar från förra året och den som spar hon har:). Blossa 19 har tagit slut och den kommer vi köpa mer av! 

Kommentarer

Postat av: Bland Kastruller och Vinglas

Publicerad 2019-11-06 07:15:49

Tänkte ju satt glögg i år, men så dök en artikel upp om en glögg med mindre socker. Så den blev inköpt och en flaska gubben. Gubben är det jag är intresserad av.
Doften av glögg är magisk och julig, så jag förstår det doftar gott hos er.
Blossa i år har jag svårt att ta till...låter så oglöggig.Men ni verkar gilla den!?
Kram Kajsa

Svar: Jag gillar verkligen årets Blossa! Den är julig, trots den rosa färgen! Och alla de där tonerna av kokos och kaffe känns inte alls, utan den smakar som en fräsch vitvinsglögg. Hoppas någon bjuder på den så du får smaka!
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela