Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 46

Publicerad 2019-11-17 23:00:42 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ En vecka närmare advent och jul, hurra! Idag är det 14 dagar kvar till första advent, 37 till julafton och 44 dagar till nyårsafton. Varför skriver jag det här? För att stressa och skynda på dig? Nej, för att du redan nu ska börja njuta! Tiden går fort, se till att bli redo i tid och ge/ta dig tid till sådant som gör dig glad och ger dig energi. Julmarknad? Shopping? Julmusik? Julkonsert? Julpyssel? 
☀️ Träningen fungerar bra! 5 pass har det blivit det den härveckan, av varierad karaktär power-walks med och utan stavar, crosstrainer och motionscykel) och så stretching efteråt. Jag har lagt ut en yogamatta i vardagsrummet, den fungerar perfekt som en daglig påminnelse om stretching! 
☀️Jag har flyttat in i mitt nya rum på min ena gymnasieskola och jag älskar det! Här kommer jag att trivas: 
(null)

☀️ Jag kämpar med jul-suget:). I helgen har jag dämpat det med att dricka glögg, lyssna på julmusik och samtidigt slå in julklappar till barnens presentkalendrar. Men här tjuvstartad inte! 
(null)

☀️ Jag är ju vanligtvis ledig fredagar, men jobbade just den här. På lunchen träffade jag en kusin på besök från Portugal, mysigt! 
☀️ I lördags var det danstävling i Norrköping, men vårt favoritpar är mitt i en ladda-om-för-att-satsa-bara-på-latin-period och tävlar inte för tillfället. De ville ändå åka till tävlingen för att heja på "sina" par från dansklubben och hänga med alla dansvänner och då passade jag och maken på att följa med. Vi mötte upp mamma och pappa, som kom med buss och hängde med dem under dagen. Tyvärr ösregnade det i princip hela tiden:(, men vi höll oss mest inomhus och tog lite extra turer med bilen. Så småningom joinade dottern och vi åt middag ihop, innan vi skiljdes åt för att åka åt varsitt håll. Bilresan hem till Stockholm var inget rolig alls, det regnade rejält och sikten var dålig.  
☀️ Vi har firat! Jag har fått ett nytt extrajobb, som går utmärkt att kombinera med att vara skolsköterska på dagtid. Mer om det i ett annat inlägg:). 
☀️ Glöggen är klar! Idag, söndag, har vi silat den och tappat upp den på flaskor. Nu ska den få vila i minst en vecka, så att bottensatsen lägger sig. Årets glögg är godare än på länge, provsmakningen blev en fröjd! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela