Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 47 2019

Publicerad 2019-11-24 22:00:47 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ Jag har fått ihop 5 träningspass även den här veckan, men det har varit tuffare, både fysiskt och mentalt. Mycket beror på jobbet, det har tagit mycket energi den här veckan.
☀️ Arbetsmässigt har veckan varit riktigt jobbig, antagligen den värsta sedan jag började jobba som skolsköterska. Ett ärende är hedersrelaterat och sitter som en klump i hjärtat på mig. Ett annat rör en före detta elev och informationen gjorde mig verkligen förtvivlad. Ofta tar inte hemskheter så hårt på mig, jag kan hantera det mesta professionellt , men just den här veckan har det varit lite mycket:(.
☀️ I veckan har det varit den årliga gymnasiemässan på Älvsjömässan och det har märkts både på jobbet och här hemma. Min son börjar gymnasiet nästa år och det är mycket som ska vägas in i valet av skola och program, hans första, stora, egna beslut
☀️ I fredags var jag återigen ledig, efter att ha jobbat extra i några veckor. Det var SÅ välbehövligt och SÅ skönt. Jag slog bland annat in de sista kalenderklapparna, det gäller att passa på när huset är tomt:). 
☀️ Jag har varit på premiären av La Traviata på Kungliga Operan! En fantastisk upplevelse och föreställning, den kan jag verkligen rekommendera!
(null)

☀️ Vi är redo för första advent! I helgen har vi bakat pepparkakor och gjort lite godis, nästa helg är vi ju i London. Och om en månad är det julafton! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela