Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v44 2019

Publicerad 2019-11-03 22:00:27 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ Tre arbetsdagar, sen tog jag höstlov! Det har varit otroligt skönt med lite extra ledighet och som någon klok kollega sa, nu är det bara 7 veckor kvar till jullovet:)! 
☀️ Det har återigen blivit dags att packa på min ena skola, äntligen ska jag få flytta upp till plan 3 och slippa mitt provisoriska rum nere i källaren! Nu har jag fått se mitt blivande rum och det är så fint! Jag håller tummarna för att det blir färdigt i tid och att någon vänlig flyttsjäl har flyttat åt mig till dess jag kommer nästa vecka, för nu ligger allt i lådor, igen. 
(null)

☀️ Jag har sökt ett jobb, ett extraknäck på timmar! Hittills har jag fått göra ett personlighetstest och så har jag fått komma på anställningsintervju, jättespännande! 
☀️ Fredagsmiddagen blev köttbullar på IKEA. Jag tittade på julsaker, men var egentligen där för att köpa ny matta till garderobsrummet och så en ny sminkspegel med belysning. "Men, köpte inte du en sådan i somras?" Jo, men Chili har haft ner den i golvet. Nu är planen att förankra spegeln ordentligt i/på sminkbordet, så att Chili och jag (mest jag!) kan känna oss säkra:). 
☀️ Halloween är över och i år har jag faktiskt längtat efter det, låt julförberedelserna börja! Jag kommer dock sakna Espresso House Pumpa-latte, den är grym❤️. 
(null)

☀️ På Alla helgons dag tände vi ett ljus här hemma. Planen var att åka till Skogskyrkogården, men det sköt vi upp ett dygn pga vädret. 
☀️ Söndag. Idag besökte vi Skogskyrkogården, som verkligen är en mäktig och gigantiskt stor plats. Vi tände ett ljus i en minneslund och letade oss fram till min man biologiska pappa. Mest var det mörkt. Och kallt. 
(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela