Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Glossybox oktober - Day vs Night

Publicerad 2019-10-19 21:00:42 i skönhet,

"Rise and shine! Månadens Glossybox är med dig från morgonens rutin, till kvällens partymakeup och nattens skönhetssömn. Vi inspireras av Alice Stenlöf och sätter blicken i fokus med månadens fantastiska ögonkit som alla glossies får testa. Det har aldrig varit enklare att få till perfekta cat eyes. Lyft på locket och ladda för ett dygn fullt av skönhetsupplevelser!"
(null)

I min box fanns: 
❤️ Maskara från Manna Kadar Beauty. Maskaran innehåller fibrer som successivt bygger upp till önskad volym. Synd att den inte är vattenfast:(. 
❤️ Eyeliner från 3ina Makeup. En högpigmenterad, vattenfast eyeliner. Smal spets för precisionsmålning. 
❤️ Hydrating toner från Context. PH-balanserande och lystergivande toner med växtextrakt aktiva antioxidanter som kan användas morgon och kväll efter rengöring. Härlig, huden känns verkligen fräsch efteråt! 
(❤️ Kollagenpulver från Oslo Skin LabDen här produkten vägrar jag recensera, den är så löjlig. Ett pulver med kollagen ska blandas med mat eller dryck. Kollagen finns naturligt i vår hud, men minskar med åldern, vilket ger rynkor pga att elasticiteten minskar. Den här artikeln jämför effekten kollagen har invärtes med att daska en fläskfilé mot huden istället för att äta den:). 
❤️ De-stressmask från Simple. Sheetmask som är indränkt i serum som vårdar och återfuktar. Berikad med slow Vera och vitaminer.  Masken ska ge lyster och lugn åt stressad hud. 

En riktigt bra box (minus kollagenpulvret, då)😊!
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela