Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Midtown

Publicerad 2019-10-08 18:00:14 i resor,

Midtown ligger precis som det låter mitt på Manhattan. Den här stadsdelen har nära till allt, så när jag valde hotell för resan letade jag egentligen bara här. Vi bor på ett litet (?), mysigt hotell som heter Hotel Metro. Hotellet är 3-stjärnigt och rätt ordinärt, men det utmärker sig ändå på två sätt. Dels har hotellet en egen roof top bar: 
  (null)
(null)
(null)
Här uppe hamnade vi efter dagens andra shoppingrunda. Tyvärr är vi inte välkomna här på kvällen, det är tyvärr 21-årsgräns här uppe när baren har öppet:(. 

Från baren på taket ser man hotellets andra stora fördel: shopping runt hörnet! Macy’s är världens största varuhus och har verkligen det mesta, i lyxförpackning.
(null)
(null)
Åt andra hållet tornar Empire State Building upp, nämnde jag att hotellet ligger bra:)?! 


Kommentarer

Postat av: Bland Kastruller och vinglas

Publicerad 2019-10-09 19:39:31

Fy katten vilken härlig resa ni har!! Man blir ju lätt avis. Var tvungen och läsa alla dina inlägg och insupa atmosfären. Jag vill dit!!

Kram Kajsa

Svar: New York är så häftigt! Kom bara, här får det plats många:)!
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela