Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

SOHO

Publicerad 2019-10-08 14:00:50 i allmänt, resor,

SoHo står för South of Houston Street och där har vi hängt idag. Efter en tidig kaffe på Pret a Manger började vi dagen med en stabil frukost på ett jättemysigt ställe, Epistrophy
(null)
(null)
Bananbrödet, till vänster, med chokladbitar i, var ljummet och SÅ gott! Jag beställde en frittata med zuccini och avokado med ägg på, både gott och mättande. Och så kaffe och färskpressad apelsinjuice till. 

Eftersom vi vaknade tidigt även idag så hade vi gott om tid att stanna till och fotografera innan affärerna öppnade. 
(null)
(null)
(null)
(null)

SoHo är verkligen nog den stadsdelen med mest restauranger, det var här vi åt igår kväll (på mexikanska La Esquina) och det är hit vi ska i morgon kväll och äta på franska bistron  Balthazar.  Shopping finns det också gott om här, vi har bland annat besökt ännu en Victoria’s Secret, Forever 21, Urban Outfitters, en gigantisk Adidasbutik, Zara, And order Stories och några små lokala butiker. Idag är det svalare än igår, då det som mest var 26 grader på eftermiddagen. Nu blir det lite vila på vårt pyttelilla hotellrum: 
(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela