Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 42 2019

Publicerad 2019-10-20 23:00:42 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ Större delen av veckan har gått i ett töcken, jag har varit trött konstant och ändå haft svårt att somna och sova pga jetlag. I fredags var jag ledig och ute i friska luften på dagtid och poff! Borta! 
☀️ I tisdags var jag på utbildningsdag och hade vansinnigt svårt att hålla mig vaken, men bra var det! Och många fikapauser, som tur var:). 
☀️ Dottern har varit på danstävling i helgen och det var den sista i tiodans. Från med nu kommer de satsa på 5 danser, latindanserna. De nya skorna är SÅ snygga:
(null)

☀️ Vi har varit i Småland i helgen, hälsat på mor och far och fixat med båten, som nu är upptagen och vinterpreppad. Maken klättrade upp i mastkranen för att plocka ner topplanternan och tog några bilder där uppifrån:
(null)
Han jobbar medan jag står och dricker kaffe, avslöjad:). Det här var första gången på väldigt många säsonger var jag med och faktiskt kunde hjälpa till! 
☀️ Jag har tjuvstartat julen! När maken var inne på Biltema i Västervik sprang jag in på Jula, som ligger bredvid. En tomteluva med paljetter köpte jag inte, inte heller en ljusslinga till julgranen där ljusen är julgranskulor (SÅ smart!). Ett litet luciatåg fick följa med mig hem och en nykläckt tanke om en ljusslinga på trappräcket i vår rätt mörka hall. 
☀️ Julförberedelserna har på riktigt börjat, jag har faktiskt fixat en hel del julklappar redan nu. Varför? Jo, för att jag vill ha tid till annat roligt när väl advent och december kommer, som julkonserter, julbak, julgodis och julpyssel. Ackompanjerat av överdoser av julmusik❤️.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela