Annapannapuff

Veckan som gått, v 43 2019
☀️ Slutspurten inför höstlovet har märkts på mina egna ungdomar och de på skolorna där jag jobbar. Lovet är hett efterlängtat! 
☀️ I torsdags var det den 24/10, dvs exakt 2 månader kvar till jul, en viktig milstolpe!
☀️ Vi har provsmakat några av julens smaker 2019! Det är verkligen lika roligt som svårt att betygsätta.
(null)
Har du testat något?
☀️ Vi har halloweenpyntat, lite konfetti på bordet och så vår vackra ljusslinga i köket. En pumpa är inköpt, den gröps nog ur i början av nästa vecka. 
☀️ På min ena gymnasieskola börjar det nu bli dags för flytt, igen. Under sommarlovet flyttades ju hela skolan, nu är äntligen våningsplanet där mitt nya rum ligger klart och vi flyttar in i början av vecka 46. Än en gång ska ALLT ner i lådor och sedan upp igen, suck. 
☀️ I veckan klippte jag av massor av solblekt hår, hela 2 dm hamnade på ett frisörsalongsgolv. Det känns jättebra och jag tror inte jag kommer ångra mig. Och gör jag det då växer det ju ut igen, så småningom:). 
☀️ Dags att ställa om klockorna till vintertid!Det är skönt att de första klockorna ställer om sig själva nu för tiden. Jag gillar egentligen varken att behöva ställa om tiden eller just vintertid, men att sova längre på morgonen - det gillar jag skarpt!
☀️ Första advent kommer vi fira i London, tjoho! Maken ska gå en kurs, jag följer med som lyxhustru:). London i julbelysning, I can' t wait! 
(null)

 #1 - Anonym

Det kommer bli en underbar första advent för er. Ha en fin kväll. Kramar Lene

#2 - Anonym

Det kommer bli en underbar första advent för er. Ha en fin kväll. Kramar Lene

Svar: Det är jag också helt övertygad om:)!
Kram
Annapannapuff