Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, vecka 39 2019

Publicerad 2019-09-29 18:00:15 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ Nu är det bara EN veckakvar, sen åker jag och dottern till New York! Det är hennes 18-årspresent och vår första mor-och-dotter-resa! Fokus kommer ligga på shopping i första och andra hand. I tredje hand kommer mat:). I can’t wait! 
☀️ Jag började veckan med att bli förkyld och i tisdags fick jag nog och gick hem tidigare från jobbet. Det är en fin och svår balansgång, jag vill inte vara sjuk/sjukskriven, men samtidigt vill jag inte snora och snörvla och riskera att smitta någon. Onsdag och torsdag var jag hemma, med rinnande näsa, ont i halsen och dunkande huvud.
☀️ Jag har varit på gymnasievalsinformation, nästa år är det sonens tur att välja och börja på gymnasiet (och dottern tar studenten!).
☀️ I onsdag fyllde våra randiga marodörer Lexi och Chili 4 år! Extra god mat serverades dagen till ära. Tänk att de har varit så här små😍: 
(null)
Lexi till vänster, Chili till höger i bild. På den här tiden var de jämnstora, nu skiljer det flera kilo på dem...
☀️ Jag har beställt Glossybox adventskalender, det här blir tredje året jag har den! Min mamma tycker jag är helgalen som köper en kalender till mig själv för 1000 kr och det kanske jag är!? Men året har varit bitvis varit rätt tufft och jag tycker jag är värd den. Och allt handlar om prioriteringar, nu har jag lite mindre shoppingbudget i New York. Dessutom älskar jag att få öppna ett litet, fint paket varje morgon i december, det är värt mycket!  
☀️ I torsdag var det dags för magnetröntgen av, hör och häpna: min högerfot! Smärtan, som har kommit gradvis, blev till slut ohanterlig och jag fick söka mig till vårdcentralen. Frågan är om det är ett benmärgsödem... Nästa vecka får jag svaret, under tiden går jag minimalt (och det har verkligen hjälpt, jag har mycket mindre ont!) och väntar ivrigt på mina formgjutna sulor. 
☀️ Helgen har mest gått åt till återhämtning, men nu känner jag mig redo för veckan som kommer!. 
☀️ Han som redan har några år kvar av 7 års olycka skaffade sig 7 nya i morse, Chili hade ner min nya, fina spegel i golvet och glaset sprack:(. 
(null)

☀️ Söndag = tacomiddag. Tänk att tacos fortfarande är barnens favorit! Och min! Nu för tiden delar vi tronen som VBGG, jag och dottern:). 
 
Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela