Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Adventskalender, check✔️

Publicerad 2019-09-25 12:00:42 i jul,

(null)

Igår var det 3 månader kvar till julafton! Jag längtar lite till november, när det är socialt acceptabelt att göra julgodis, börja julpynta och lyssna på favoritjullåtarna på repeat:). 

Idag var det dags att beställa adventskalender! Jag satte larm på 9.50 för att logga in i god tid innan Glossybox släppte sin kalender klockan 10.00 (för prenumeranter, för övriga gäller samma tid i morgon, torsdag 26/9). Jag har haft den i 2 år tidigare och varit SÅ nöjd! 
(null)
Årets kalender heter "It’s the season to be Glossy" och kostar 1299 kr (999 kr för prenumeranter), läs mer här. Värdet på innehållet är enligt uppgift 4700kr. En lyxig julklapp till mig själv i 24 delar! 

Några luckor har öppnats och visats som lockbete:
(null)
Benefits Roller Liner står på min önskelista! Det är en systerprodukt till min absoluta favoritmaskara Benefit Roller Lash

(null)
En ögonskuggspalett från Ciate London gömmer sig bakom en annan lucka! Och man kan ju aldrig ha för många ögonskuggor:)?! Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela