Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

När AJ! blev OJ!

Publicerad 2019-10-02 22:00:59 i allmänt,

Nu när ryggen äntligen är bra så trodde jag väl att jag skulle få vara skadefri läääääänge, men då hoppar nästa krämpa fram. Just nu är det som sagt var min högerfot (inte min klassiska vänsterfot) som gör ont. Igår fick jag svar på den MR jag gjorde förra veckan och den visade precis det jag befarade och trodde, att jag har ett benmärgsödem på ett av mellanfotsbenen. På röntgen syns också en så kallad insufficiensfraktur (också kallad stressfraktur eller marschfraktur). Inte de bästa nyheterna så här 4 dagar innan New York:(, men det är ju bara att bryta ihop och komma igen. Igår bröt jag ihop en liten stund efter att jag fått beskedet, idag tog jag nya tag oc hämtade ut mina nya, formgjutna sulor på Gå & Löpkliniken. Nu ska jag successivt vänja kroppen vid dem, sedan ska här inte felbelastas något mer! Jag har också drastiskt dragit ner på antal steg jag tar per dag och det har gett effekt. Det gör mindre ont idag än för en vecka sedan, för att inte tala om för hur det kändes för två och tre veckor sedan. 

Väl i New York kommer vi åka mycket tunnelbana dagtid och ta taxi kvällstid, allt för att spara steg. Får jag ändå ont så har jag värktabletter att ta till och så får jag väl sätta mig på ett café och vila medan dottern shoppar vidare. 

(null)
Jag kan verkligen rekommendera Gå & Löpkliniken. "Min" ortopedtekniker heter Jessica och jobbar i butiken i Hornstull och hon är otroligt yrkesskicklig och empatisk. 

Kommentarer

Postat av: Min Lilla Kokvrå

Publicerad 2019-10-03 19:11:13

Men, hur otursförföljd är du egentligen :( Lider med dig. Hoppas verkligen att du kan njuta av eran resa!!
Ser fram emot lite flashiga bilder från NYC i höstmörkret :)
Ha det super! Kram


Svar: Det kommer bli en superrolig resa oavsett, jag lovar:)!
Annapannapuff

Postat av: Lene

Publicerad 2019-10-04 07:13:42

Usch din stackare. Vissa perioder känns det som det liksom aldrig tar slut. Men det lugnar sig..det kanske inte tar slut för vi blir ju trots allt inte yngre, men det lugnar sig. Ett tag...
Ha en underbar fredag.
Kramar
Lene

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela