Annapannapuff

Aloha! - Blossa 2019
(null)
Årets flaska är rosa❤️!

"Aloha! I år har Blossa färdats långväga för att hitta inspiration i ett tropiskt landskap bestående av frodiga berg, vackra sandstränder och höga palmer. I mitten av Stilla havet, bland ett knippe vulkanöar fann Blossa destinationen som inspirerade till årets smak - Hawaii. Årets glögg har smak av passionsfrukt och hibiskusblomma som avslutas med subtila toner av kaffe och kokos."
"Flaskans färg för tankarna till den rosaröda hibiskusblomman och de färgglada rosa korallerna som pyntar de rev som omringar Hawaiiöarna. Hibiskusblomman återfinns i mönstret som pryder flaskan, såväl som i smaken, och efterliknar 50-talets hawaiiskjortor. Siffrornas blågröna färg påminner om havet och den påtagliga surfingkulturen, medan korken symboliserar kokosnötens färg och textur."
Allt om Blossa 19 hittar du här.
(null)             
Drycken (och flaskan) är alltså rosa, fungerar bra att servera både varm och kall och går att beställa på Systembolaget  från och med i morgon. Beställningsnumret är 71822 och priset 119 kr/flaska. Spännande! 

#1 - Bland Kastruller och vinglas

Snart är det dags att fundera ut när det är dags för glöggfest. Kanske man ska bjuda på årets Blossa....fast det blir mer mannens beslut. Själv dricker jag inte glögg, men bjuder gärna på glöggfest. Brukar ni köra Blossa årsglögg varje år?

Kram kajsa

Svar: Blossa årgångsglögg är mest kul, annars gör vi egen glögg (skickar länk i mail!), lite pyssligt, men kul och gott!
Kram
Annapannapuff