Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Anna 2.0

Publicerad 2019-09-20 14:00:43 i allmänt,

I måndags var det dags för återbesök på Stockhom Spine Center, 144 dagar efter operationen i april då jag fick två nya diskar av titan i nedre delen av ryggen på grund av diskbråck. 
(null)

Innan läkarbesöket var jag på röntgen, diskarna röntgades rakt framifrån och från sidan. Jag slungades tillbaka till min förra röntgen, dagen efter operationen. Det var en fruktansvärd upplevelse, jag var så kall, hade så ont och kände mig otroligt liten och utsatt. Att åka rullstol, klättra upp på britsen och sedan vända på mig var SÅ smärtsamt, hu! Läkarbesöket var snabbt överstökat och de flesta av mina frågor blev besvarade. För säkerhets skulll hade jag skrivit en lista i mobilen med allt jag ville veta, men den glömde jag helt av! Jag får väl ringa till mottagningen och fråga, vid något senare tillfälle, nästa återbesök är nämligen först om 1 år! Kirurgen var i alla fall nöjd med operationen, mitt ärr, dagens röntgen och min rörlighet och nu är det bara resten kvar: att fortsätta töja ryggen och så fortsätta bygga muskler. Idag går jag obehindrat hur långt som helst och jobbar dagligen på rörligheten. Jag har ingen smärta i ryggen, ischiasnerven känns mer och mer sällan, och knakande i ryggen får jag lära mig hantera. Överlag är jag helt återställd! 
Som jag sagt och skrivit tidigare, diskbråcksoperation är verkligen inte det bästa jag gjort i mitt liv, jag har varit med om många otroligt mycket roligare saker:). Däremot var den helt klart nödvändig och jag ångrar mig inte för en sekund!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela