Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Annapannapuff ❤️ Blossa 19

Publicerad 2019-09-23 14:00:13 i dryck&mat, jul,

Aloha! 
Första flaskan Blossa 19 är inköpt, upphämtad och öppnad och vilken positiv överraskning den bjöd på! Lita på rosa, säger reklamen och visst är det så:)! 
’I år har vi rest ända till Hawaii – närmare bestämt ön Oahu för att finna inspiration. I Blossa 19 Aloha ger passionsfrukt en tropisk sötma och som balanseras av hibiskusblommans fruktiga syra. De lätta tonerna av kaffe och kokos smälter nästintill samman och ger glöggen en spännande twist. I sin helhet är glöggen fruktig och frisk och gifter sig väl med Blossas traditionella glöggkryddor, säger Åsa Orsvärn, Chief Blender för Blossa."  Läs mer här
(null)

Blossa 19 luktar klassiska glöggkryddor och passionsfrukt och det är också det första man känner när serveras rumstempererad. Uppvärmd hittar jag inte heller några toner alls av kaffe eller kokos, men smakerna blir överlag mildare och mer sammansvetsade då. Jag tror det här kan vara en höjdare att servera iskall med bubbel i också! Kanske garnerad med passionsfrukts- och granatäppelkärnor?!
(null)         
Blossa 19 är lika god som den är vacker och blir din för 119 kr. Beställ den på Systembolaget.se, nr: 71822.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2019-09-24 21:19:39

Den kanske man ska testa. Låter spännande. Ha en fin kväll. Kramar Lene

Postat av: Anonym

Publicerad 2019-09-24 21:19:40

Den kanske man ska testa. Låter spännande. Ha en fin kväll. Kramar Lene

Svar: Gör det! Glögg är härligt ruggiga höst- och vinterkvällar!
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela