Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Julsmaker

Publicerad 2019-09-19 16:00:02 i dryck&mat, jul,

Provsmakningen av julen 2019 har börjat! Ingen vinnare hittills, dock:(.

Först ut var Coca Cola Cinnamon. Lukten är väldigt kraftig av artificiell (?) kanel, så stark att det fräser i näsan! Smaken mindre kraftig men tyvärr inte särskilt god. Tänk på att kyla colan, ljummen blev den nästan odrickbar!
(null)

Twix ginger cookie är snäppet bättre. Den smakar sött av pepparkaksdeg och gillar man Twix kan det här bli en julig höjdare! Personligen tycker jag Twix är för sötsliskig, så jag är nog fel person att betygsätta den här skapelsen...
(null)

Juleskum Polka är enligt Cloetta en favorit i repris:
"Juleskum Polka – folkets val!
Juleskum har sedan 2011 lanserat tillfälliga årssmaker till varje jul och den första som lanserades var just Juleskum Polka. Förra året höll Cloetta en öppen omröstning där svenska folket fick välja vilken av de olika årssmakerna som skulle komma tillbaka 2019. Juleskum Polka blev en överlägsen vinnare! "
Jag älskar Juleskum original och polkagrisar, men kombinationen är inget vidare:(. Smaken är mer lätt mint än polkagris.

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela