Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 36 2019

Publicerad 2019-09-08 20:00:47 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ Nu är det bara en månad kvar till jag och dottern drar till New York! Hotell är nu bokat och vi har ansökt om nya inresetillstånd, sk ESTA. 
(null)

☀️ Äntligen lite höst i luften! Faktiskt, efter alla varma veckor tycker jag det är riktigt skönt med lite svalare luft. 
☀️ Akademibokhandelns läsecirkel Låna & Läs 2019/2020 har dragit igång! Jag tror jag var en av få som lånade min första bok för säsongen i måndags och bytte till en ny i tisdags... Nu är tempot lugnare, jag lovar:). 
(null)

☀️ I fredags var vi hos min syster och grillade. Jag gjorde en jätteenkel, supergod förrätt: 
☀️ Det har varit en bra träningsvecka! Det har blivit 5 träningar, två promenader med stavar, tre pass på crosstrainern.
☀️ Idag åker vi söderut, igen. Mamma ska opereras i veckan och vi ska hålla pappa sällskap under tiden. Jag har tagit ledigt, maken jobbar på distans. Katterna är med och jag hoppas på uppehåll så att de kan vara ute och njuta av lite höstluft.
☀️ Söndagsmiddag har vi blivit lovade hemma hos min bror. Det blir porterstek och han har stått vid spisen hela dagen❤️. 


Kommentarer

Postat av: Bland Kastruller och vinglas

Publicerad 2019-09-08 20:56:09

New York, så härligt!! Kan tro ni längtar.
Att komma igång med träningen är skönt. Min PW kompis har varit bortrest och jag har då inte fått ändan ur vagnen. Så frustrerande.
Chevice är så gott, tänker att jag måste testa göra det själv någon gång
Kram Kajsa

Svar: Cheviche är ju lätt att variera, en perfekt bjudrätt! Läste om någon som sökte ny träningskompis nyligen, ”en som helst inte orkar på vardagar och är upptagen på helger”😂.
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela