Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 37 2019

Publicerad 2019-09-16 08:00:07 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ Jag tillbringade första delen av veckan i Småland. Mamma har opererats och jag har hållt pappa sällskap. 
☀️ Pappa och jag har gått på svamppromenader, men tyvärr har vi inte hittat någon svamp. Det är skönt att gå i skogen i alla fall, det tycker både pappa och jag.
(null)

☀️ Hos mamma och pappa bakade jag småkakor och gjorde ungstorkade tomater av de sista tomaterna på mamman tomatplantor. 
☀️ Blossa 19 är släppt och i torsdags beställde jag två flaskor av årets glögg. Jag är jättenyfiken på den rosa flaskan med innehåll inspirerat av Hawaii! Aloha! 
(null)

☀️ I fredags kväll köpte vi pizzadeg och lät alla göra egna pizzor. Jag gjorde (naturligtvis) löjromspizza, en favorit i repris.  
☀️ I lördags kokade jag lingonsylt, för första gången. Lingonen fick jag av en vän och de har en intressant historia, som jag inte får berätta än. Fortsättning på lingonen, alltså:). 
☀️ Jag har i och med att vi städade i helgen startat "Projekt Rensa bland spelen". Vi har kvar spel och pussel sedan barnen var små och nu ska det rensas! Just nu lägger vi pussel, för att kontrollera att de är kompletta innan de skänks bort. 
☀️ Parallellt med städningen och projektet ovan pågår också "Operation Byta vår- och sommargarderoben till höst- och vinter". Jag packar just nu ner sommarkläder och ska i veckan plocka fram höstgarderoben. Lite vemodigt, men samtidigt mysigt. 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2019-09-17 21:08:03

Vi fick en liten papperspåse (sån man slänger matavfall i) med kantareller av mamma och gjorde en kycklinggryta med kantareller och även kantarelltoast. Så himla gott.
Ja nu kommer den perioden på året då man måste dra på sig varmare kläder. Både glatt och lite ledsamt. Men så är det ju. Ha en fin kväll. Kramar Lene

Svar: Härligt med nyplockad svamp! Ja, hur sorgligt det än är med kyla och mörker så skulle jag inte vilja vara utan årstider!
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela