Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 38 2019

Publicerad 2019-09-22 16:00:09 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️Äntligen har jag varit på återbesökStockhom Spine Center! Min 3-månaderskontroll hamnade snarare 5 månader efter operationen pga sommar och semestrar, men nu är jag officiellt godkänd och nästa återbesök blir först om 1 år. 
☀️ Jag har varit på Gå & Löpkliniken och låtit scanna av mina fötter för att göra formgjutna sulor. Det gjorde jag redan för 2 år sedan, men det känns som om mycket har hänt sedan dess... 
☀️ Veckan har också innehållit föräldramöte på min ena gymnasieskola (jobb alltså), alltid lika roligt att träffa ettornas föräldrar. 
☀️ Date night! Jag och maken valde en spansk tapasrestaurang, Caliente  där vi hade en fantastiskt mysig kväll med bland annat vitlöksfrästa räkor och sangria. 
☀️ Fredag var hett efterlängtad! Efter en intensiv vecka kändes det som om det enda rätta valet var champagne.
☀️ Glöggen har kommit! Häromdagen hämtade jag ut den och i helgen har vi provsmakat Blossa 19, recension kommer.
☀️ Projekt sommargarderob blir vintergarderob är äntligen klart! Det enda molnet på min himmel just nu är sol:), för det är nämligen strax över 25 grader i New York för tillfället och då behöver jag hämta fram sommarkläder! 
☀️ I helgen har dottern med partner varit på danstävling i Göteborg, säsongens första. Det är alltid en lika konstig känsla att inte vara med på plats, jag älskar ju danstävlingar! Lite fick jag dock se live på dans-TV.
☀️ Två veckor kvar till New York! Jag har växlat till mig våra första dollar, googlat bästa shoppingtipsen och bästa brunchställen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela