Annapannapuff

Veckan som gått, v 38 2019
☀️Äntligen har jag varit på återbesökStockhom Spine Center! Min 3-månaderskontroll hamnade snarare 5 månader efter operationen pga sommar och semestrar, men nu är jag officiellt godkänd och nästa återbesök blir först om 1 år. 
☀️ Jag har varit på Gå & Löpkliniken och låtit scanna av mina fötter för att göra formgjutna sulor. Det gjorde jag redan för 2 år sedan, men det känns som om mycket har hänt sedan dess... 
☀️ Veckan har också innehållit föräldramöte på min ena gymnasieskola (jobb alltså), alltid lika roligt att träffa ettornas föräldrar. 
☀️ Date night! Jag och maken valde en spansk tapasrestaurang, Caliente  där vi hade en fantastiskt mysig kväll med bland annat vitlöksfrästa räkor och sangria. 
☀️ Fredag var hett efterlängtad! Efter en intensiv vecka kändes det som om det enda rätta valet var champagne.
☀️ Glöggen har kommit! Häromdagen hämtade jag ut den och i helgen har vi provsmakat Blossa 19, recension kommer.
☀️ Projekt sommargarderob blir vintergarderob är äntligen klart! Det enda molnet på min himmel just nu är sol:), för det är nämligen strax över 25 grader i New York för tillfället och då behöver jag hämta fram sommarkläder! 
☀️ I helgen har dottern med partner varit på danstävling i Göteborg, säsongens första. Det är alltid en lika konstig känsla att inte vara med på plats, jag älskar ju danstävlingar! Lite fick jag dock se live på dans-TV.
☀️ Två veckor kvar till New York! Jag har växlat till mig våra första dollar, googlat bästa shoppingtipsen och bästa brunchställen.