Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått, v 40 2019

Publicerad 2019-10-06 23:30:06 i veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ Det har verkligen blivit kallare väder. Kallt regn och blåst är ingen mysig kombination:(. 
☀️ Jag och dotter har haft nedräkning till New York och letat sista-minuten-tips bland bloggare, YouTubers och på Instagram.
☀️ Årets julsnaps är klar, med 80 dagar till godo:)! Jag lät äppelbitar, en bit citron och några kanelstänger stå i två veckor i vodka innan jag silade och spädde ut med sockerlösning. Den gör sig dock inte på bild, till förgen liknar den mest koncentrerad urin...
☀️ Jag fick svar på den magnetröntgen jag gjorde förra veckan och det var precis så illa som jag befarat, ett benmärgsödem i höger framfot och en stressfraktur. Vila har gjort underverk, det gör verkligen mindre ont nu. Jag sparar på stegen så mycket jag bara kan och tänker att jag sparar dem till New York.
☀️ Min lördag handlade mest om packning. Jag älskar att packa och har flera listor för olika slags resor. 
☀️ Min adventskalender från Glossybox har kommit! Den får, för säkerhets skull, stå kvar i oöppnad kartong i förrådet fram till 1:a december
☀️ Veckans godast mat var helt klart den risotto jag gjorde på egengjord kräftfond. Jag har verkligen blivit en hejare både på att göra fond och risotto! 
☀️ Söndagen började tidigt, klockan 5.30 upptäckte jag att vår flight till New York var inställd! Jag lyckades snabbt boka om oss och vi reser nu via Oslo. 
☀️ Väl i Oslo informerades vi om att flighten till New York tyvärr var överbokad. Personalen frågade vänligt om någon kunde tänka sig avstå sin plats och resa senare, vi sprang mot gaten och var bland de första att gå på planet, livrädda att inte få komma iväg. 
☀️ Vi har verkligen haft världens längsta söndag! Klockan är nu nästan midnatt här i New York och vi har precis kommit fram till hotellet. New York är lika mäktigt som vanligt och det är dryga 20 grader ute, Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela